Pogosta vprašanja in odgovori

Kje poteka festival?

Razen predfestivalskega dogodka v Ljubljani festival vse dni poteka na Ravnah na Koroškem. Da, to je daleč od Ljubljane, ampak prav tako daleč, kot z Ravne do Ljubljane. Posamezna prizoriišča so med sabo oddaljena največ 500 metrov. Se lahko izgubite? Možno je, verjetno pa ni.

Kje lahko parkiram?

KMKC Kompleks: parkirišče neposredno pred vhodom in v njegovi okolici.
KC Ravne: majhno parkirišče pri KC Ravne je pogosto zasedeno, zato priporočamo parkiranje pri TUŠ-u, SPAR-u ali v centru mesta. Vsa parkirišča so oddaljena od KC Ravne le 100 metrov.
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika: veliko parkirišče pred grajskim parkom.
Hostel Punkl: pod hostlom oz. pri OŠ Prežihovega Voranca.

Upoštevajte omejitve lastnikov parkirišč oz. njihovih upraviteljev. Ponekod je obvezna uporaba parkirne ure, vsa parkirišča so brezplačna.

Kje lahko kupim vstopnice?

Vstopnice lahko kupite na prizorišču, priporočamo pa rezervacijo na naslovu www.JazzRavne.si/rezervacije ali s sporočilom TUKAJ.

Kakšna je cena vstopnic?

Cena za posamezen večer je 10.  Festivalska vstopnica za vse večere stane 20 € in se šteje v ceno abonmaja Jazz Ravne. Člani Kluba koroških študentov lahko vstopnice dobijo v pisarni KKŠ po znižani ceni. Imetniki abonmajske vstopnice Jazz Ravne imajo prost vstop, vendar pa sedišča niso zagotovljena.

Kje lahko prenočim?

MLADINSKI HOTEL PUNKL​ se nahaja le nekaj sto metrov od prizorišča. Druga možnost je Hotel Delalut, oddaljen približno 1,5 km. Več informacij dobite na TIC RAVNE - Partizanska ulica 3, Ravne na Koroškem. 

 

Sem novinar. Lahko dobim novinarsko akreditacijo?

Seveda. Dogovorite se z našo tiskovno predstavnico - Ano Pisar. Pošljite ji sporočilo TUKAJ.

Sem invalid. Kako je z dostopom in vstopnicami?

Dostop v KC Ravne je urejen tudi za invalide na vozičkih, na drugih prizoriščih bodo za vas poskrbeli naši sodelavci. Vstopnine ne plačate, prav tako je ne plača vaš spremljevalec. Zelo zaželeno je, da svoj obisk predhodno najavite TUKAJ.

Se lahko pridružim festivalu kot prostovoljec?

Da, zelo vas bomo veseli. Prosimo, pošljite nam kratek življenjepis z opisom delovnih izkušenj TUKAJ.